Kategorie receptů
- Autor: Engilla
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 25 |
Kečup | 100 |
Cibule | 190 |
Játra drůbeží | 500 |
Energetická hodnota celkem: 4585 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 50,
Sacharidy (g): 48,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 28,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 1146 kJ
Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 12, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
orestujeme cibuli na trošce oleje, přidáme játra nakrájená na kostičky. Až budou játra hotová přidáme kečup. podáváme s rýží
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.