Kategorie receptů
- Autor: mira.dunlop
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Srnčí kýta | 750 |
Špek | 60 |
Cibule | 100 |
Mrkev | 150 |
Celer - bulva | 20 |
Petržel - kořen | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 10 |
Mouka pšeničná hladká | 5 |
Cukr průměr | 12 |
Citrony | 5 |
Víno červené | 100 |
Energetická hodnota celkem: 6919 kJ
Bílkoviny (g): 171,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 64,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1153 kJ
Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 10.7, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5.2, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.