Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Těstoviny s rajskou omáčkou

Zpět
  • Autor: ctiradove
  • Doba přípravy (min.): 12
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Těstoviny, rajská omáčka, parmezán

Ingredience

Dochucovadla:

Sušené oregano, pepř, čerstvá bazalka

Energetická hodnota celkem: 2184 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 71, SAFA (g): 5, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Těstoviny hodit do osolené vroucí vody. Na oleji pomalu začít dusit cibuli, přidat oregano, aby se rozvonělo, a ančovičku, aby se rozpustila v oleji, přidat rajský protlak a nechat přichytit, aby zesládl, přidat loupaná rajčata nebo passata di pomodoro nebo passata rustica a česnek a na mírném plameni vařit, dokud nebude čas scedit těstoviny. Přidat do omáčky trochu vody z těstovin (protože je v ní sůl a protože škrobem z těstovin trochu zahustí omáčku), přihodit těstoviny, promíchat, stáhnout z ohně, přidat parmezán a čerstvě mletý pepř, a v případě, že nehubneme, i kapku olivového oleje.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři