Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Hovězí vývar s kapáním

Zpět
  • Autor: vehicle
  • Doba přípravy (min.): 180
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 9668 kJ

Bílkoviny (g): 140, Tuky (g): 123, Sacharidy (g): 158, SAFA (g): 53, Cukry (g): 54, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1611 kJ

Bílkoviny (g): 23.3, Tuky (g): 20.5, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 8.8, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

hovězí na polévku dáma do tlakáče společně s kořením ( celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl), přidáme celou, neolopanou, umytou cibuli a vaříme cca 1,5h. Pak otevřeme přidáme 3x menší mrkve, větší petržel a kousek celeru a vaříme dalších 20 min. Mezitím si připravíme kapáním, smícháním 2 vajíček a od oka mouky, tak aby vzniklo hustší těstíčko, které pak přes síto na halušky vlijeme do vařící polévky, z které jsme vyndali zeleninu a masu, tu nakrájíme, maso obereme, dáme vzpět a je hotovo :) - doporučuji lžící odebrat většinu tuku z hladiny polévky! můžeme dozdobit petrželkou nebo pažitkou ;)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři