Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krůtí segendínský guláš

Zpět
  • Autor: sduranova
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Klasický postup jako když se vaří guláš jen maso je krůtí. Podává se s chlebem

Ingredience

Dochucovadla:

sladká paprika, Tamari omáčka, pepř

Energetická hodnota celkem: 5086 kJ

Bílkoviny (g): 161, Tuky (g): 48, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 24, Cukry (g): 22, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 1272 kJ

Bílkoviny (g): 40.3, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 6, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 1.3

Postup přípravy

Rozehřejeme olej, orestuje najemno nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso a necháme zatáhnout. Osolíme polévkovou lžící Tamari omáčky, opepříme a zasypeme sladkou paprikou, promícháme. Přidáme nakrájené kyselé zelí a pokud je třeba podlejeme vlažnou vodou. Promícháme a zakryjeme poklicí. CCa 45 minut dusíme na mírném ohni. Nakonec vmícháme kysanou smetanu a lehce provaříme.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři