Kategorie receptů
- Autor: evasv
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
dýně, zázvor, tuk,cibule,česnek, mrkev, brambor, kari, masox,zakysaná smetana
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 470 |
Cibule | 35 |
Česnek | 8 |
Mrkev | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 12 |
Koření průměr | 6 |
Brambory rané | 100 |
Smetana zakysaná light průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2096 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 65,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 33,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 349 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
na tuku osmažím cibuli a čenek, přidám na kostičky nakrájenou dýni a vše ostatní.Po změknutí vše rozmixuji a dochutím zakysanou smetanou. Polévka musí být hustá,krémová. Možno přidat na talíř na kostky opečený chléb, nebo rohlík. Není nutné V seznamu potravin jsem nikde nenašla zázvor - na jednu porci asi 2g a kari koření taky asi 2g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.