Kategorie receptů
- Autor: majkl1
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 1.00
autor:Málková Iva, Štochlová Jaroslava: Hubneme s rozumem tvořivě recept č.167 večeře
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Treska filé | 120 |
Citrony | 10 |
Olej Olivový (Clever) | 3 |
Cibule | 20 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 30 |
Hořčice plnotučná | 4 |
Parmezán 25 % průměr | 15 |
Brambory rané | 150 |
Okurka salátová | 150 |
Dochucovadla:
sůl, pepř,kmín, ocet, nekalorické sladidlo pozn.citrony = citronová šťáva
Energetická hodnota celkem: 1508 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 35,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazané zapékací misky. Pak ho přelijeme smetanou se špetkou hořčice, položíme na něj nakrájenou cibuli a dáme péct do trouby. Posypeme strouhaným parmezánem a necháme v troubě roztavit. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.