Sledujte nás:

Rybí filé zapečené v parmezánu, vařené brambory, okurkový salát

Zpět
  • Autor: majkl1
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 1.00

autor:Málková Iva, Štochlová Jaroslava: Hubneme s rozumem tvořivě recept č.167 večeře

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř,kmín, ocet, nekalorické sladidlo pozn.citrony = citronová šťáva

Energetická hodnota celkem: 1508 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 35, SAFA (g): 6, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rybí filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a rozložíme do olejem vymazané zapékací misky. Pak ho přelijeme smetanou se špetkou hořčice, položíme na něj nakrájenou cibuli a dáme péct do trouby. Posypeme strouhaným parmezánem a necháme v troubě roztavit. Podáváme s vařenými brambory a okurkovým salátem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři