Sledujte nás:

krevetovo-zeleninové rizoto

Zpět
  • Autor: Pegas1632
  • Doba přípravy (min.): 35
  • Porce: 2.00

jídlo bohaté na sacharidy a bílkoviny - másla jde ubrat

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 3923 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 130, SAFA (g): 8, Cukry (g): 41, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1962 kJ

Bílkoviny (g): 28.5, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 65, SAFA (g): 4, Cukry (g): 20.5, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

napřed dám vařit kulatozrnnou rýži 1:3 s vodou. pak na panvičce na masle orestuju česnek a přidam krevety. pár minut lehce osmahnu a potom vyndám . na pánvičku přidám zeleninu, trochu vody a prohřeji. vše potom smíchám dohromady a podávám.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři