Kategorie receptů
- Autor: Annapol
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
dobrotka
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra drůbeží | 411 |
Vejce celá průměr | 150 |
Mléko kozí průměr | 100 |
Mouka pšeničná polohrubá | 117 |
Dochucovadla:
do těstíčka jsem nakrájela čerstvou bazalku,tak nebylo soli ani potřeba !
Energetická hodnota celkem: 5273 kJ
Bílkoviny (g): 128,
Tuky (g): 42,
Sacharidy (g): 97,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1318 kJ
Bílkoviny (g): 32, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 1.5, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Krůtí játru(můžete i s jinou) umyjeme,odblaníme,když je velký kus,tak i nakrájíme na menší plátky.Mezitím si nachystáme těstíčko: vejce,mléko,pol.mouka.Dáme na pec pánev s olejem,rozehřejem a játru kterou obalíme těstíčkem v ní osmažíme (radši na polovic).Dobrotka,tak si nechte chutnat ;-)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.