Kategorie receptů
- Autor: evasco
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
špenátová s vajíčkem a sýrem
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 6 |
Cibule | 160 |
Mouka žitná průměr | 25 |
Špenát krájený mražený | 400 |
Eidam 30 % průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 300 |
Dochucovadla:
česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 4225 kJ
Bílkoviny (g): 82,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 845 kJ
Bílkoviny (g): 16.4, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 4.6, Cukry (g): 3.6, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Na oleji osmahnout cibulku, zaprášit lžící žitné mouky, rozředit, přidat kostku špenátu, osolit, rozvařit, ochutit česnekem. Podávat s tvrdým sýrem a vařeným vejcem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.