Sledujte nás:

Kuřecí játra na cibulce

Zpět
  • Autor: Turynova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí300
Česnek30
Cibule100
Máslo10
Voda200

Energetická hodnota celkem: 2319 kJ

Bílkoviny (g): 69, Tuky (g): 23, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 11, Cukry (g): 10, Vláknina (g): 2, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 773 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 6.3, SAFA (g): 3.7, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 0.7, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na pánvi rozpustíme 10g másla, nakrájíme na kostičky 100g cibule a restujeme, přidáme 300g kuřecích jater krájených na kousky a restujeme podlijeme 200ml vody osolíme opepříme a podusíme, přidáme lisovaný česnek prohřejeme a podáváme s chlebem, brambory nebo rýží, či těstovinami

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři