Kategorie receptů
- Autor: Turynova
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Játra kuřecí | 300 |
Cibule | 100 |
Česnek | 30 |
Sádlo vepřové škvařené | 20 |
Mandle | 50 |
Energetická hodnota celkem: 4063 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 61,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 5,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 406 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 6.1, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 1.2, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
na sádle restujeme cibuli a játra, přidáme lisovaný česnek, prohřejeme a rozmixujeme a smícháíme s mandlovými lupínky
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.