Kategorie receptů
- Autor: barban
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Voda | 1000 |
Koření průměr | 3 |
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 225 |
zeleninová bez tuku | 5 |
Česnek | 8 |
Energetická hodnota celkem: 1506 kJ
Bílkoviny (g): 19,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 43,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 377 kJ
Bílkoviny (g): 4.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 10.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
na trošce oleje a másla opražíme hl.mouku, zalijeme studenou vodou, okořeníme - sůl, pepř, přidáme trošku zel. bujonu, provaříme, přidáme konzervu červených fazolí, česnek a majoránku
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.