Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka s cizrnou

Zpět
  • Autor: evasco
  • Doba přípravy (min.): 40
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

hustá zeleninová polévka s cizrnou a těstovinami

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, dobromysl, tymián, pažitka

Energetická hodnota celkem: 5109 kJ

Bílkoviny (g): 51, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 169, SAFA (g): 5, Cukry (g): 52, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 639 kJ

Bílkoviny (g): 6.4, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 21.1, SAFA (g): 0.6, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 4.1, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Den předem namočit cizrnu, potom povařit s kuřecím masem. Rozehřát olej, osmahnout na něm cibulku a mrkev, přidat nakrájený tymián a dobromysl, nadrobno nakrájená rajčata a vlít vývar s cizrnou. Vařit do změknutí zeleniny, přidat fazolové lusky, povařit. Na konec vsypat těstoviny, vařit než změknou a odstavit. Vsypat hrst na jemno pokrájené pažitky.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři