Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Kuřecí rizoto

Zpět
  • Autor: pupikmumik
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Rýže s kousky kuřecího masa a hráškem

Ingredience

Dochucovadla:

sůl,pepř,paprika

Energetická hodnota celkem: 4630 kJ

Bílkoviny (g): 106, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 110, SAFA (g): 4, Cukry (g): 29, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1158 kJ

Bílkoviny (g): 26.5, Tuky (g): 6.5, Sacharidy (g): 27.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.3, Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Nakrájenou cibulku orestujeme na troše olivového oleje,přidáme lžičku červené parpiky, a kuřecí prsa nakrájená na malé kousky-osolíme a zprudka opečeme, až maso pustí šťávu, poté přikryjeme a za občasného míchaní dusíme do měkka,Před koncem přidáme malou konzervu sterilovaného hrášku, aby se prohřál. Uvařenou rýži smícháme s masovou směsí, opepříme dle chuti a podáváme.Nejlépe bez strouhaného sýra

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři