Kategorie receptů
- Autor: Petinkaa
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 21.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 300 |
Párky průměr | 96 |
moravanka hamé | 330 |
Energetická hodnota celkem: 4468 kJ
Bílkoviny (g): 59,
Tuky (g): 53,
Sacharidy (g): 23,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 213 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 1.1, SAFA (g): 1, Cukry (g): 0.6, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.