Kategorie receptů
- Autor: bohuminska
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 3.00
guláš podlitý č.vínem
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jelení | 500 |
Koření průměr | 10 |
Česnek | 10 |
Cibule | 200 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Dochucovadla:
česnek,paprika červená,kečup,víno,pepř,sůl
Energetická hodnota celkem: 3686 kJ
Bílkoviny (g): 115,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 18,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1229 kJ
Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
osmažit cibuli,přidat maso,po chvíli č.papriku /lžíci/ pepř,kmín,sůl .podlít a dusit do vyvaření tekutiny,zaprášit moukou,podlít kečupem a vínem. Dusit do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.