Sledujte nás:

Jelení guláš

Zpět
  • Autor: bohuminska
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 3.00

guláš podlitý č.vínem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jelení500
Koření průměr10
Česnek10
Cibule200
Oleje (všechny druhy)20

Dochucovadla:

česnek,paprika červená,kečup,víno,pepř,sůl

Energetická hodnota celkem: 3686 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 7, Cukry (g): 18, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1229 kJ

Bílkoviny (g): 38.3, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 9.7, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

osmažit cibuli,přidat maso,po chvíli č.papriku /lžíci/ pepř,kmín,sůl .podlít a dusit do vyvaření tekutiny,zaprášit moukou,podlít kečupem a vínem. Dusit do měkka.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři