Kategorie receptů
- Autor: bohuminska
- Doba přípravy (min.): 150
- Porce: 6.00
jpaštika vařená v páře
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žloutek | 60 |
Koření průměr | 10 |
Máslo | 30 |
Cibule | 100 |
Jelení | 300 |
Dochucovadla:
sůl,koření paštikové
Energetická hodnota celkem: 3483 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 46,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 20,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ
Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
maso umeleme,přidáme žloutky,sůl,koření osmaženou cibulku. Promícháme, naplníme sklenice,nebo misku a vaříme ve vodní lázni asi 2 hod
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.