Sledujte nás:

Jelení paštika

Zpět
  • Autor: bohuminska
  • Doba přípravy (min.): 150
  • Porce: 6.00

jpaštika vařená v páře

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Žloutek60
Koření průměr10
Máslo30
Cibule100
Jelení300

Dochucovadla:

sůl,koření paštikové

Energetická hodnota celkem: 3483 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 46, Sacharidy (g): 19, SAFA (g): 20, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 581 kJ

Bílkoviny (g): 13.2, Tuky (g): 7.7, Sacharidy (g): 3.2, SAFA (g): 3.3, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

maso umeleme,přidáme žloutky,sůl,koření osmaženou cibulku. Promícháme, naplníme sklenice,nebo misku a vaříme ve vodní lázni asi 2 hod

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři