Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Králičí stehno z Merana

Zpět
  • Autor: myrtil
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 7398 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 65, Sacharidy (g): 152, SAFA (g): 25, Cukry (g): 30, Vláknina (g): 17, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1850 kJ

Bílkoviny (g): 35.8, Tuky (g): 16.3, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 6.3, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4.3, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na ochucení masa je třeba sůl, mletý pepř a 2 snítky sušeného tymiánu. Králičí stehna odblaníme, omyjeme, osušíme, vetřeme do nich sůl a pepř a potřeme je ostrou hořčicí. V pekáčku rozpálíme olej a maso prudce opečeme. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme, přilijeme víno, přidáme česnek a tymián, přiklopíme poklicí a vložíme do trouby předehřáté na 220 st. Dusíme asi 50 minut. Vypečenou šťávu scedíme. Podáváme s vařenou kapustou a brambory.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři