Kategorie receptů
- Autor: lenka.r
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žampiony | 33 |
Brambory vařené | 170 |
Petržel - kořen | 55 |
Mrkev mražená | 141 |
Vejce celá průměr | 50 |
Pšeničná mouka celozrnná | 41 |
Hovězí maso zadní průměr | 144 |
Voda | 2000 |
Energetická hodnota celkem: 2873 kJ
Bílkoviny (g): 46,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 70,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 718 kJ
Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 17.5, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.