Kategorie receptů
- Autor: Jara22
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Houby čerstvé průměr | 100 |
Cibule | 100 |
Brambory vařené | 350 |
Smetana ke šlehání 33 % tuku průměr | 150 |
Sůl | 5 |
Ocet | 10 |
Cukr průměr | 100 |
Vejce celá průměr | 55 |
Dochucovadla:
vegeta, magi
Energetická hodnota celkem: 5191 kJ
Bílkoviny (g): 25,
Tuky (g): 51,
Sacharidy (g): 169,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 112,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1298 kJ
Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 42.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 28, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Do zlatova osmahneme cibulku, přidáme na plátky nakrájené houby, sůl, pepř, kmín. Dusíme. Pak přidáme na kostičky brambory, vejce a na konec zahustíme smetanou s rozšlehanou hl.moukou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.