Kategorie receptů
- Autor: venita
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cizrna sklenička | 256 |
Paprika zelená | 480 |
Cibule | 70 |
Česnek | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Kuřecí prsa | 210 |
Energetická hodnota celkem: 3695 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 60,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 26,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1232 kJ
Bílkoviny (g): 24.3, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 20, SAFA (g): 1.7, Cukry (g): 8.7, Vláknina (g): 8.7, Sůl (g): 0.7
Postup přípravy
Na oleji zpěníme cibulku s česnekem, přidáme maso a orestujeme se solí a pepřem. Po změknutí masa lehce oprášíme sladkou paprikou, přidáme na proužky nakrájenou zelenou papriku a propláchnutou cizrnu z konzervy. Podusíme, případně dochutíme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.