Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Minestrone

Zpět
  • Autor: JankaW
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

oregáno, česnek, cukr, sůl, nové koření, bobkový list, bazalka

Energetická hodnota celkem: 2451 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 85, SAFA (g): 3, Cukry (g): 47, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 817 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 28.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 15.7, Vláknina (g): 7.7, Sůl (g): 0.7

Postup přípravy

Na lžičce olivového oleje orestujeme na hrubo nakrájenou cibuli a česnek. K tomu přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Chvíli restujeme, přidáme bobkový list, nové koření a lístky bazalky. Zalejeme trochou vody a necháme chvíli vařit. Mezitím si spaříme rajčata, oloupeme, nakrájíme na menši kousky a přidáme k polévce. Když je mrkev měkká, přídáme plechovku kukuřice a červených fazolí - i se šťávou. Nakonec prolisujeme česnek, přidáme cukr, trochu soli, oregáno. Můžeme podávat s těstovinami nebo opečenou bagetkou. Nahoru nastrouhat trochu parmazánu. Mňam! :-)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři