Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Karfiol po taliansky

Zpět
  • Autor: batorova
  • Uživatelský recept
  • Porce: 1.00

Ingredience

Dochucovadla:

sekaná petrželka, soľ, mleté korenie

Energetická hodnota celkem: 1364 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 44, SAFA (g): 3, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Na pekáči necháme orestovať cibuľu s lisovaným cesnakom, pridáme uvarený a na rúžičky rozobratý karfiol, osolíme, okoreníme, zalejeme kečupom a pečieme vo vyhriatej rúre 35-40 min pri teplote 190 st.C. Pred dokončením posypeme stúhaným syrom, necháme ho roztaviť v rúre. Podávame s varenými zemiakmi, zdobenými petrželkou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři