Kategorie receptů
- Autor: bramborka223
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 1000 |
Smetana na vaření 10 % tuku průměr | 400 |
Smetana zakysaná 15 % tuku průměr | 30 |
Chléb slunečnicový (Delta) | 25 |
Máslo | 50 |
Cibule | 70 |
Citrony | 100 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 10 |
Dochucovadla:
opečený plátek slaniny, zakysaná smetana, na sucho opečený chléb
Energetická hodnota celkem: 5837 kJ
Bílkoviny (g): 39,
Tuky (g): 89,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 67,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2919 kJ
Bílkoviny (g): 19.5, Tuky (g): 44.5, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 25.5, Cukry (g): 33.5, Vláknina (g): 9.5, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
na másle cibulku,dýni,masox-vývar,sul, pepř, citronová štáva,bobkovy list, muškátový oříšek.vařím 3O minut, pak rozmixujem, 4OO ml 12%smetany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.