Kategorie receptů
- Autor: Tretanta
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 330 |
Tvaroh polotučný průměr | 1000 |
Cukr průměr | 250 |
Pudink vanilkový - prášek | 100 |
Máslo | 15 |
Strouhanka | 15 |
Energetická hodnota celkem: 12704 kJ
Bílkoviny (g): 224,
Tuky (g): 65,
Sacharidy (g): 373,
SAFA (g): 31,
Cukry (g): 320,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 635 kJ
Bílkoviny (g): 11.2, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 18.7, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.