Kategorie receptů
- Autor: lenka.r
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Žloutek | 20 |
Mrkev | 139 |
Květák | 190 |
Ovesné vločky s klíčky | 44 |
Brambory rané | 140 |
Houby sušené průměr | 10 |
Hrášek steril vitae d oro | 76 |
Voda | 2000 |
Energetická hodnota celkem: 2569 kJ
Bílkoviny (g): 30,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 85,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 514 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 17, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.