Kategorie receptů
- Autor: avery
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 50 |
Celer řapíkatý | 35 |
Pór | 42 |
Brokolice | 110 |
Energetická hodnota celkem: 366 kJ
Bílkoviny (g): 6,
Tuky (g): 1,
Sacharidy (g): 13,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 183 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 6.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Vyvaříme uzené maso na francouzské brambory. Maso vyjmeme, vložíme zeleninu a uvaříme doměkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.