Kategorie receptů
- Autor: ladam
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 1000 |
Cukr průměr | 50 |
Mléko plnotučné průměr | 60 |
Mouka pšeničná polohrubá | 500 |
Vejce celá průměr | 300 |
Energetická hodnota celkem: 12653 kJ
Bílkoviny (g): 86,
Tuky (g): 37,
Sacharidy (g): 579,
SAFA (g): 13,
Cukry (g): 172,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1054 kJ
Bílkoviny (g): 7.2, Tuky (g): 3.1, Sacharidy (g): 48.3, SAFA (g): 1.1, Cukry (g): 14.3, Vláknina (g): 4.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.