Kategorie receptů
- Autor: Gabcaska
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jablka | 1000 |
Pšeničná krupice | 400 |
Cukr průměr | 200 |
Máslo | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 400 |
Energetická hodnota celkem: 23520 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 168,
Sacharidy (g): 938,
SAFA (g): 80,
Cukry (g): 316,
Vláknina (g): 78,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 2352 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 16.8, Sacharidy (g): 93.8, SAFA (g): 8, Cukry (g): 31.6, Vláknina (g): 7.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.