Kategorie receptů
- Autor: Bibrova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurky sterilované | 41 |
Mrkev mladá sterilovaná | 41 |
Celer na nudličky | 41 |
Hrášek zelený sterilovaný | 41 |
Voda | 200 |
Ocet | 15 |
Sůl | 20 |
Hořčice plnotučná | 68 |
Brambory vařené | 1298 |
Majonéza Yofresh (Hellmanns) | 160 |
Cukr průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 6491 kJ
Bílkoviny (g): 34,
Tuky (g): 48,
Sacharidy (g): 244,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 12
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 24.4, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.