Kategorie receptů
- Autor: milaf
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Natur bujón hovězí - suchý stav | 7 |
Pšeničná krupice | 15 |
Vejce celá průměr | 110 |
Kapusta růžičková | 200 |
Mrkev | 300 |
Petržel - kořen | 300 |
Voda | 3000 |
Energetická hodnota celkem: 2604 kJ
Bílkoviny (g): 33,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 84,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 44,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 434 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.