Kategorie receptů
- Autor: divjak
- Uživatelský recept
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 120 |
Cukr průměr | 160 |
Oleje (všechny druhy) | 120 |
Mouka pšeničná polohrubá | 240 |
Mléko polotučné průměr | 200 |
Energetická hodnota celkem: 11615 kJ
Bílkoviny (g): 43,
Tuky (g): 138,
Sacharidy (g): 341,
SAFA (g): 22,
Cukry (g): 164,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 726 kJ
Bílkoviny (g): 2.7, Tuky (g): 8.6, Sacharidy (g): 21.3, SAFA (g): 1.4, Cukry (g): 10.3, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.