Kategorie receptů
- Autor: josephus
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 30 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Eidam 30 % průměr | 300 |
Kuřecí prsa | 350 |
Těstoviny vařené - průměr | 500 |
Mouka pšeničná bílá průměr | 20 |
Energetická hodnota celkem: 9730 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 103,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 973 kJ
Bílkoviny (g): 18.6, Tuky (g): 10.3, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 5.1, Cukry (g): 1.1, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
patlato patlato
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.