Kategorie receptů
- Autor: jankaruzicka
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mrkev | 150 |
Petržel - nať | 30 |
Petržel - kořen | 100 |
Celer - bulva | 100 |
Vločky ovesné průměr | 30 |
Vločky pšeničné | 50 |
Vločky žitné průměr | 50 |
Vločky špaldové | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bohatý bujón zeleninový (Knorr) | 5 |
Sůl | 5 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Energetická hodnota celkem: 3873 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 131,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 24,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 968 kJ
Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 32.8, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.