Kategorie receptů
- Autor: weeja
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Fazole červené sterilované (Bonduelle) | 200 |
Mouka špaldová celozrnná | 30 |
Třtinový cukr | 50 |
Vejce celá průměr | 100 |
Kakao Holandské rozpustná směs | 50 |
Energetická hodnota celkem: 3604 kJ
Bílkoviny (g): 45,
Tuky (g): 21,
Sacharidy (g): 120,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 81,
Vláknina (g): 12,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 901 kJ
Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 5.3, Sacharidy (g): 30, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 20.3, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.