Kategorie receptů
- Autor: Veronika99
- Uživatelský recept
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Voda | 750 |
Vejce celá průměr | 60 |
Brambory rané | 100 |
Mrkev | 120 |
Mouka pšeničná hladká | 10 |
Máslo | 20 |
Energetická hodnota celkem: 1668 kJ
Bílkoviny (g): 12,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 334 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 7.4, SAFA (g): 2, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
dvě sberačky porce
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.