Kategorie receptů
- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 25
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Pór | 20 |
Petržel - nať | 10 |
Celer řapíkatý | 10 |
Vejce celá průměr | 55 |
Brambory zimní | 200 |
Fazolky | 200 |
Dochucovadla:
sůl,kmín,perželka,libeček,pažitka,celerová nať,pórek
Energetická hodnota celkem: 1378 kJ
Bílkoviny (g): 16,
Tuky (g): 6,
Sacharidy (g): 53,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 14,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 345 kJ
Bílkoviny (g): 4, Tuky (g): 1.5, Sacharidy (g): 13.3, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Dáme vařit vodu,lehce ji osolíme,vhodíme fazolky a brambory,oboje nakrájené, uvaříme do měkka a přidáme 1 vejce, které zašleháme do vroucí polévky.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.