Kategorie receptů
- Autor: Anycka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 10 |
Mrkev | 150 |
Celer - bulva | 60 |
Česnek | 5 |
Kedlubna | 40 |
Květák | 30 |
Pastiňák | 50 |
Petržel - nať | 15 |
Bujón suchý stav | 10 |
Voda | 1500 |
Energetická hodnota celkem: 804 kJ
Bílkoviny (g): 5,
Tuky (g): 2,
Sacharidy (g): 37,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 22,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 201 kJ
Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 9.3, SAFA (g): 0, Cukry (g): 5.5, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.