Kategorie receptů
- Autor: fonty
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Máslo | 28 |
Cibule | 63 |
Mrkev | 164 |
Petržel - kořen | 174 |
Celer - bulva | 110 |
Brambory zimní | 111 |
Houby čerstvé průměr | 251 |
Mouka pšeničná polohrubá | 21 |
Masox - hovězí bujón Mr.Cook Penny - kostka do 0,5 l - 11g | 22 |
Voda | 1250 |
Energetická hodnota celkem: 3117 kJ
Bílkoviny (g): 22,
Tuky (g): 27,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 39,
Vláknina (g): 32,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 779 kJ
Bílkoviny (g): 5.5, Tuky (g): 6.8, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 3, Cukry (g): 9.8, Vláknina (g): 8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Porce cca 500g
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.