Kategorie receptů
- Autor: derida
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Žloutek | 20 |
Bílek | 35 |
Med | 41 |
Mléko odstředěné průměr | 300 |
Vločky ovesné průměr | 139 |
Borůvky | 250 |
Maliny | 150 |
Pudink vanilkový - prášek | 38 |
Dochucovadla:
agáve, skořice, vanilkové aroma
Energetická hodnota celkem: 4980 kJ
Bílkoviny (g): 37,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 214,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 103,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 39 kJ
Bílkoviny (g): 0.3, Tuky (g): 0.1, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 0, Cukry (g): 0.8, Vláknina (g): 0.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.