Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka s jáhly

Zpět
  • Autor: Magda Zalesakova
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 6.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule20
Mrkev140
Jáhly80
Dýně100
Oleje (všechny druhy)10
Voda1200
Brokolice10
Čočka60

Dochucovadla:

kari

Energetická hodnota celkem: 2910 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 113, SAFA (g): 2, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 13, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ

Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 3.5, Vláknina (g): 2.2, Sůl (g): 0

Postup přípravy

do osoleného vývaru z brokolice se dají vařit jáhly a pokrájená mrkev, dýně, cibule, čočka. Přidala jsem lžičku kari a nakonec lžíci rýžového oleje.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři