Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Zeleninová polévka s vejcem a krupičkou

Zpět
  • Autor: oldriskakalinova
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 1436 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 4, Cukry (g): 9, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 359 kJ

Bílkoviny (g): 3.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 7.3, SAFA (g): 1, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme nastouhanou zeleninu a necháme 3 minuty opékat. Zalijeme zeleninovým vývarem a vaříme asi 15 minut do změknutí. Přidáme jedno celé vejce a dvě lžičky dětské krupičky. Polévku podle chuti osolíme můžeme opepřit čerstvým pepřem, přidáme petřželku a podáváme

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři