Kategorie receptů
- Autor: Barnabas
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cibule | 150 |
Červená řepa | 500 |
Brambory zimní | 250 |
Mrkev | 250 |
Rajský protlak | 120 |
Oleje (všechny druhy) | 30 |
Dochucovadla:
sůl,bobkový list,nové koření
Energetická hodnota celkem: 3926 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 31,
Sacharidy (g): 146,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 65,
Vláknina (g): 30,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 654 kJ
Bílkoviny (g): 3, Tuky (g): 5.2, Sacharidy (g): 24.3, SAFA (g): 0.7, Cukry (g): 10.8, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Červenou řepu,brambory,mrkev pokrájíme na menší hranolky,cibuli na měsíčky.Na troše oleje osmahneme cibuli do sklovata,přidáme červenou řepu a rajský protlak.Zarestujeme, zalejeme vývarem a vaříme řepu do poloměkka.Pak přidáme brambory , mrkev a koření a dovaříme.Na talíři pak můžeme přidat lžící zakys.smetany.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.