Kategorie receptů
- Autor: Alishka.h
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vejce celá průměr | 55 |
Bílek | 70 |
Mléko polotučné trvanlivé 1,5 % tuku průměr | 50 |
Vločky ovesné průměr | 30 |
Cukr průměr | 4 |
Dochucovadla:
skořice
Energetická hodnota celkem: 1087 kJ
Bílkoviny (g): 20,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Ve vodě namočíme vločky. (Část vloček můžeme i rozdrtit na jakousi celozrnnou mouku.) Poté smícháme vejce (2 celá a 4 bílky), cukr (třtinový), vločky, mléko a skořici. Směs nalijeme na pánev a smažíme na sucho do zlatova. Poléváme javorovým sirupem nebo podáváme s jogurtem a ovocem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.