Kategorie receptů
- Autor: sarka.zelinkova
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa | 80 |
Eidam 30 % průměr | 50 |
Jablka | 50 |
Okurky sterilované | 100 |
Salát hlávkový | 100 |
Pažitka | 1 |
Jogurt bílý selský (Hollandia) | 50 |
Dressing jogurtový | 20 |
Dochucovadla:
pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1797 kJ
Bílkoviny (g): 36,
Tuky (g): 22,
Sacharidy (g): 21,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
Všechny suroviny nakrájejte na kostičky, osolte, opepřete a přidejte nakrájenou pažitku (případně petržel). Spojte jogurtem (2lžíce) smícháným s majonézou (1lžíce). Rozložte na listy hlávkového salátu (případně použijte jiný salát).
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.