Kategorie receptů
- Autor: noiva
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vlašské ořechy | 50 |
Čokoláda hořká průměr | 90 |
Vejce celá průměr | 80 |
Mouka pšeničná hladká | 200 |
Cukr průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 12669 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 186,
Sacharidy (g): 290,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 140,
Vláknina (g): 17,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 633 kJ
Bílkoviny (g): 2.4, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 1.9, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 0.9, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.