Kategorie receptů
- Autor: evasco
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 160 |
dýně hokaido | 590 |
Dochucovadla:
sůl, bazalka
Energetická hodnota celkem: 2045 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 20,
Sacharidy (g): 63,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 38,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 511 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.8, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na oleji nechat zesklovatět cibulku, přidat na kostky nakrájenou dýni, osolit, okořenit, podlít vodou, dusit do měkka. Rozmixovat. pokud je potřeba přidat ještě trochu vody a provařit.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.