Kategorie receptů
- Autor: babuskajaruska
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 11.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Droždí | 600 |
Cibule | 175 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Voda | 2000 |
Kroupy ječné | 50 |
Natur bujón hovězí - suchý stav | 11 |
Energetická hodnota celkem: 4482 kJ
Bílkoviny (g): 75,
Tuky (g): 24,
Sacharidy (g): 136,
SAFA (g): 3,
Cukry (g): 52,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 407 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 2.2, Sacharidy (g): 12.4, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 4.7, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme vážené droždí a necháme rozpustit, pak zalijeme horkou vodu vložíme kostku masoxu a přivedeme k varu. Do polévky nasypeme trhané krupky a povaříme. Polévku dochutíme solí. Ozdobíme sekanou pažitkou nebo petrželkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.