Kategorie receptů
- Autor: prochazkk
- Doba přípravy (min.): 10
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Tvaroh polotučný průměr | 250 |
Rajčata | 100 |
Olivy černé naložené | 20 |
Dochucovadla:
čerstvá bazalka - 2 snítky, balsamikový ocet - 1/2 lžičky, sůl
Energetická hodnota celkem: 1385 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 9,
Sacharidy (g): 15,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 2,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 693 kJ
Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 7.5, SAFA (g): 2, Cukry (g): 6.5, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.